Onze nieuwe website is klaar, het water staat koud, de stand is warm: we zijn er helemaal klaar voor om u morgen, donderdag 12 oktober, te ontmoeten op de Waterbouwdag in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs Utrecht! U vindt de Movares Water-stand aan het Expoplein (no. 15). U bent daar van harte welkom voor een fris glaasje water of andere versnaperingen en uiteraard een goed gesprek met een van onze waterspecialisten.

Bart Bouwens, Thomas de Greef en Theo van der Linden vertellen u graag meer over onze bijdrage aan een duurzaam en klimaatbestendig Nederland aan de hand van de mooie projecten die wij voor een breed pallet aan opdrachtgevers uitvoeren.

Innovatie
Wist u bijvoorbeeld dat we bezig zijn met een pilot 3D-geprinte betonnen deksloven, een duurzaam alternatief voor oeverafwerking? We hebben een stuk voorbeeldprint staan in onze stand en onze adviseurs vertellen graag meer over deze  bijzondere samenwerking met Bruil. Maar ook het klimaat- en toekomstbestendig maken van binnenhavens, binnenvaart, waterbouwconstructies en de landelijke en stedelijke omgeving behoort tot onze expertise.

De duurzame watermanager
De urgentie voor het oplossen van de maatschappelijke vraagstukken is groter dan ooit tevoren. Na het alarmerende bericht van het KNMI deze week, waarover binnenkort in Weekblad Schuttevaer een column verschijnt van onze adviseur maritiem én sinds kort erelid van de NVB Lijdia Pater, is het thema van de waterbouwdag ‘De waterbouwer van de toekomst’ actueler dan ooit. Hoe kunnen we met de inzichten aan de slag gaan en met elkaar de plannen nu echt ten uitvoer gaan brengen? Movares Water heeft daar als duurzame watermanager wel een goed beeld bij en heeft de waterspecialisten in huis om samen met opdrachtgevers en stakeholders naar de oplossingen voor een duurzaam, bereikbaar en leefbaar Nederland te kijken vanuit de focus op water.

Hoe? Laat u inspireren in onze stand! Kunt u niet wachten of niet aanwezig zijn? Kijk eens op movareswater.nl en laten we op een ander moment samen de mogelijkheden verkennen. Wij voelen de kracht van water, u ook?