Hoeveel waterwerkendropjes zitten er in de snoeppot? Over die vraag braken de bezoekers van onze stand op de Waterbouwdag 2023 zich het hoofd. Er werd gewikt en gewogen, serieus berekend en wild gegokt – de schattingen liepen uiteen van 200 tot 3000 -, maar er was er maar een die het aantal van 444 dropjes heel dicht naderde: Robert de Roos van Rijkswaterstaat met 435 stuks!

Robert wint daarmee de vier uur gratis advies van een van onze adviseurs. Maar Ben Moenis van Rotim Steenbouw zat er met 390 stuks ook niet ver naast. Dat verdient een troostprijs. Beide heren van harte gefeliciteerd, we nemen binnenkort met jullie contact op!

Movares Water kijkt terug op een mooie eerste Waterbouwdag. We hebben veel leuke gesprekken gehad met watercollega’s in en rondom de stand, inspirerende lezingen gevolgd die bijdragen aan onze eigen inzichten voor de toekomstige waterbouwer en goeie gesprekken gevoerd met elkaar over de waterbouw van de toekomst. We zien uit naar een volgende ontmoeting!

Bekijk hier de terugblikpagina van de Waterbouwdag en de waterbouwdagspecial van Civiele Techniek met daarin ons artikel over 3D-geprinte betonnen deksloven.