Op 24 oktober maakte Movares Group bekend de krachten te bundelen met Innovus Smart Engineering. Welkom Zonneveld Ingenieurs, Ingenieursbureau Ulehake, MUG Ingenieursbureau en softwareontwikkelaar Future Insight!

Met deze nieuwe zusters aan boord zullen wij samen met oudere zusters Movares Nederland, Movares Europe en BRO een van de grootste onafhankelijke ingenieursbureaus in Nederland vormen. Movares Group heeft de ambitie de meest innovatieve, duurzame en digitale ingenieursdiensten met maatschappelijke impact te leveren. Een mooie stap die ons in staat stelt gezamenlijk een bijdrage te leveren aan oplossingen voor complexe maatschappelijke uitdagingen en zo met onze opdrachtgevers te werken aan het herstel van de bereikbaarheid en de verduurzaming van de leefomgeving in ons land.

Lees ook LinkedIN.