2023 was een fantastisch jaar voor Movares Water. We zijn ongelooflijk trots dat we in het eerste jaar van ons bestaan met een klein maar fijn team van deskundige collega’s aan meer dan 40 projecten hebben mogen werken.

Stuk voor stuk projecten met een maatschappelijke betekenis: van verduurzaming van de binnenvaart en ontwikkeling van havens tot een verbetering van waterrijke (natuur)gebieden en innovatie in de waterbouw. Dat onderstreept voor ons welke belangrijke bijdrage we samen met onze opdrachtgevers en partners leveren aan de maatschappelijke transities die om duurzaamheid en waterexpertise vragen.

Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en de mooie opdrachten die we samen met jullie in het afgelopen jaar hebben mogen invullen! We zien uit naar de samenwerkingen in 2024 en gaan graag de uitdaging aan om nog meer positieve impact te maken op de toekomstbestendigheid van ons land.

Een goede afsluiting van 2023 gewenst en op naar een betekenisvol 2024!

Team Movares Water


Meer weten over de projecten in de kerstballen? Kijk op Project – Movares Water