Movares Water heeft met succes de audit voor de Safety Culture Ladder Trede 5 doorlopen. Deze prestatie is mogelijk gemaakt door nauwe samenwerking met Movares Nederland.

De Safety Culture Ladder, ook bekend als de Veiligheidsladder, is een certificeringssysteem dat inzicht geeft in de veiligheidscultuur van organisaties. Het beoordeelt de naleving van afspraken over veilig en gezond werken en stimuleert veiligheidsbewustzijn bij medewerkers. Trede 5 vertegenwoordigt het hoogste niveau van veiligheidscultuur.

Thomas de Greef: “Ik ben erg blij met deze indrukwekkende prestatie, een compliment aan alle medewerkers voor het werken aan ons veiligheidsbewustzijn. Movares Water blijft zich inzetten voor een veilige en gezonde werkomgeving, op de werkvloer, in onze projecten en in contacten met opdrachtgevers. Daarbij is en blijft samenwerking in de keten van cruciaal belang om een hoog niveau van veiligheidscultuur te behouden. Laten we blijven delen en ons bewust blijven van veiligheidsaspecten, zowel binnen onze organisatie als met onze samenwerkingspartners.”

Movares Water heeft een aparte vermelding op het certificaat gekregen: Certificaat 2024 SCL Original T5