Collega Milan Dekker-Alders sleepte vandaag tijdens een feestelijke uitreiking op het hoofdkantoor van Movares in Utrecht de Movares Kwaliteitsprijs 2024 in de wacht. Als Movares Water zijn we ontzettend trots op Milan, die deze eer meer dan verdiend heeft. De jury was zeer lovend over zijn uitzonderlijke prestaties.

Milan excelleerde tijdens de eindevaluatie van het project ‘Toetscoördinatie technische tekeningen Oosterscheldekering’. Zijn beoordelingen waren niets minder dan perfect: allemaal tienen! Opdrachtgever Rijkswaterstaat Zee & Delta was onder de indruk van de geleverde kwaliteit, die zelfs de hoogste verwachtingen overtrof. Daarnaast roemden ze Milans uitstekende communicatie en samenwerking, die als voorbeeld dienden voor andere partijen binnen het project.

De kwaliteitscommissie van Movares Group, vertegenwoordigd door CEO Robert Claasen, prees Milans kwaliteit in rapport, gesprek en gedrag. “De klant voelde zich echt ondersteund en dat gaf vertrouwen,” aldus Robert. Maar Milan is ook een aanstekelijk voorbeeld op het gebied van kwaliteitsbewustzijn voor zijn collega’s binnen het Movares-Waterteam. Kwaliteit leveren gaat immers verder dan alleen inhoudelijke expertise; het draait om het vervullen van de klantvraag én het creëren van een positieve impact op het team.

Milan ontving naast het kwaliteitscertificaat ook een wisselbokaal, bloemen en een cadeaubon. En laten we de taart voor alle aanwezigen niet vergeten, want alle genomineerden leverden werk van uitzonderlijke hoge kwaliteit. Milan, van harte gefeliciteerd met deze welverdiende erkenning!