Divers, uitdagend, maatschappelijk gedreven

Werken bij Movares Water

Als jong bedrijf zijn we altijd op zoek naar bevlogen en betrokken collega’s. We hebben uitdagende vacatures voor studenten, starters, medior en senior ervaren professionals die de sociale en creatieve kant kunnen verbinden met de techniek.

Wil jij de kartrekker worden van maatschappelijk gedreven projecten op het gebied van waterbeheer, waterbouw en waterinfrastructuur voor opdrachtgevers als overheden, waterschappen, bedrijven en maatschappelijke organisaties? En wil jij daadwerkelijk bijdragen aan de oplossingen voor een duurzame, bereikbare en leefbare toekomst? Bij ons kan het!

Direct naar onze vacatures

Bevlogen en betrokken collega’s

Werken aan duurzame oplossingen doe je niet alleen.
We hebben een diverse mix van jonge talenten, ervaren mediors en stevige senior adviseurs. Met een enthousiast team werken we samen aan een duurzaam, bereikbaar en leefbaar Nederland met een focus op integrale oplossingen voor het totale watersysteem. Dit doen we minimaal een dag per week vanuit het kantoor in Utrecht. De andere dagen vul je vrij in en zit je eventueel in ons kantoor in Rotterdam, bij de

opdrachtgever, op projectlocatie of werk je vanuit huis. Samen met Movares Water-collega’s uit diverse vakgebieden pak je maatschappelijke vraagstukken in samenhang op. De dynamische sfeer van een jong bedrijf, onze maatschappelijke drijfveren, het kleine en diverse team en de uitdagende werkzaamheden zorgen ervoor dat wij het verschil kunnen maken.

Vrijheid, diversiteit en plezier

Bij ons heb je de vrijheid om nieuwe dingen te ontdekken en je te ontwikkelen. Je krijgt de kans om je in je vak te verdiepen of bijvoorbeeld een Jong Talent Programma te volgen. In onze platte organisatie krijgen onze medewerkers alle vrijheid om hun eigen koers te bepalen en iedereen tot bloei te laten komen. Starter of ervaren specialist, doener of denker, commercieel of technisch: bij ons kun je alle kanten op.

Als projectmanager met de opdrachtgever om de tafel gaan zitten, als adviseur een veldwerkbezoek afleggen of junior collega’s opleiden: uitdaging genoeg. Zie je kansen voor onze organisatie? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën. En naast het plezier ín je werk vinden we natuurlijk plezier buiten het werk ook belangrijk, daarom doen we aan leuke bedrijfsuitjes en hebben we maandelijks gezellige borrels en lunches.

Zie je hier op dit moment geen passende vacature? Je mag altijd een open sollicitatie sturen naar: